Våra tjänster

Vårt mål är att erbjuda våra kunder ett stort utbud av tjänster, och är kunniga inom bygg och snickeri.

  • Reparationer – Har något gått i sönder? Fungerar det inte som det ska? Då kan vi komma ut och fixa detta åt dig.
  • Tillbyggnad – Vill du bygga ut ditt hus? Ha ett extra rum, en uteplats eller kanske ha ett garage? Då kan vi hjälpa dig med både planeringen och utförandet med detta.
  • Ombyggnad – Vill du slå in en vägg och göra ditt rum större? Vill du byta plats på köket? Då kan vi hjälpa dig med detta.
  • Renoveringar – Bor du i ett äldre hus som behöver lite kärlek? Är ditt kök kanske 50 år gammalt och behöver renoveras? Vi är firman för dig.

Detta är bara några av de tjänster som vi erbjuder våra kunder. Alla våra klienter är annorlunda och därför skräddarsyr vi våra tjänster efter dina unika behov.

ROT-avdraget gäller

Om du är en privatperson som behöver hjälp från oss glöm inte bort att ROT-avdraget gäller för våra tjänster. Detta är på 30 % och gäller upp till 50 000 kronor per år och per person i hushållet. Ännu bättre är att vi drar av detta direkt på din räkning så du slipper att tänka på det själv.

Hör av dig

För mer information om hur vi kan hjälpa dig kontakta oss – vi hjälper dig gärna med ditt byggprojekt med garanterat bra resultat. Vi erbjuder dig självklart en kostnadsfri offert som du sedan bestämmer själv om du vill acceptera.