Din lokala snickare

Att vara husägare är både något som är fantastiskt – men det är också ett stort ansvar. Det finns mycket du måste göra för att underhålla ditt hus, men det finns också många möjligheter att förbättra ditt hus. Att anställa snickare för att göra renoveringar eller bygga nytt är ett utmärkt sätt att öka värdet på din byggnad. Det gäller då att hitta en firma som du litar på.

Vi är stolta över att erbjuda byggarbeten av hög kvalitet för våra kunder. Vi följer alla regleringar inom branschen och erbjuder självklart en kund garanti. För oss är inget projekt för stort eller för litet – och vi skräddarsyr våra lösningar efter dina unika behov. Våra anställda är lyhörda, professionella och har alltid ett leende på läpparna. Våra kunder står i centrum och att du är nöjd är viktigast för oss. Vi håller alltid en öppen kommunikation med dig under hela arbetsgången.

Känsla för detaljer

Våra snickare erbjuder det där lilla extra när det kommer till byggen. Vi hjälper inte enbart till med utförandet av projektet, utan även planeringen. Allt vi behöver från dig är vad din vision för projektet är och vi ser till att förverkliga denna. Vårt mål är att hjälpa dig att få ditt drömhus till en hög standard och ett bra pris. För våra tjänster kan du också använda dig av  ROT-avdraget för privatpersoner. Det innebär att du får ett skatteavdrag på arbetskostnaden. Vi sköter allt pappersarbete kring detta för att göra det enklare för dig.

Snickare med erfarenhet

Vi är kunniga snickare som kan hjälpa till med alla sorters byggprojekt. Allt från renoveringar av ett badrum, till att bygga unika möbler eller kanske göra om hela köket? Vi kan erbjuda detta eftersom vi är kunniga snickare som har varit aktiva inom branschen under många år. Vi är stolta över vårt arbete med tidigare kunder och över våra kundrecensioner. Vi ser helst att våra kunder blir återkommande kunder och att vi kan bygga en bra relation med dig. Du är varmt välkommen att kontakta oss för att få veta mer och vi kommer att guida dig i rätt riktning.